Informatiepagina's

Over Mij


In 2003 heb ik mijn Hotelschool diploma behaald. Ik heb gewerkt in binnen- en buitenland in diverse service gerelateerde functies, zoals Hotel Management en Werving & Selectie. 

Vanaf 2007 ben ik gaan ondernemen. Ik heb toen mijn voorgaande en eerste bedrijf opgestart ProfessionalDream genaamd. Ik heb veel verschillende dingen gedaan en geleerd in een periode van 8 jaar. Opdrachten in sales & marketing, promotie, coaching, training en organisatie verandering. Ook heb ik verschillende trainingen en opleidingen gedaan waaronder de opleiding Academisch Coach bij de Academie voor Coaching. Hier heb ik mij in 2010 laten certificeren als trainer / coach. Ik ben aangesloten bij de Academie voor Coaching en bij de Nobco. 

In 2013 was ik bezig met het ontwikkelen van een nieuw concept. Ik heb toen echter teveel hooi op mijn vork genomen en het ging allemaal iets te snel. Dus heb ik even pas op de plaats gemaakt. Ik heb in 2014 besloten om een tijdje rust te nemen en aandacht te besteden aan mijn persoonlijke leven. Ik ben gaan reizen voornamelijk binnen Europa. In 2016 ben ik een opleiding gaan doen in de Beauty & Wellness Branche bij Esthetica Opleidingen en ik heb hier een diploma 'Schoonheidsspecialiste' behaald. Dit heb ik gedaan omdat deze branche mij heel erg aanspreekt en ik altijd actief ben geweest in de wereld van beauty & wellbeing oa als model maar ook in de voedingssupplementen en alles wat met innerlijke & uiterlijke schoonheid te maken heeft. Overall Health en Performance is dan ook een van mijn specialisaties. In 2017 heb ik een persoonlijk ontwikkel traject gedaan door middel van een training van 5 maanden. Ik heb veel geleerd in de afgelopen jaren en dit alles gebruik ik nu tijdens mijn werk.